Over
Giel

Ik ben Giel, een gedreven ontwerper met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van gebruikerservaringen voor websites en applicaties. Ik heb gemerkt dat deze ervaring uitstekend van pas komt bij tuinontwerp, vooral in combinatie met een afgeronde permacultuur jaartraining. Daarin heb ik uitgebreide kennis opgedaan over ecologische systemen en het gebruik van duurzame materialen.

Sinds 2020 woon ik in Almere Oosterwold. Daar onderhoud ik samen met mijn vriendin een tuin van 400m2, waar we zoveel mogelijk op natuurlijke wijze tuinieren en materialen hergebruiken. Je kunt ons daar vaak vinden.

Zowel de ontwerpen die ik maak voor digitale producten als de tuinontwerpen, zijn ondergebracht bij Kristalgroen. Ook mijn zeisonderneming, De Riet- en Ruigtekapper, valt hieronder.

Klantgericht
Ik luister aandachtig naar mijn klanten en probeer eerst de achterliggende vraag helder te krijgen.
Vindingrijk 
Met mijn ervaring in het oplossen van puzzels en het visueel inzichtelijk maken van ontwerpen, die goed van pas komen bij het ontwerpen van tuinen, ben ik een creatieve denker. Ik moedig klanten aan om alle mogelijkheden te overwegen.
Praktisch
Ik bedenk oplossingen die rekening houden met beschikbare middelen en tijd. Bovendien houd ik in mijn ontwerpen rekening met de lange termijn.

Contact

Kristalgroen

Giel Claessens
Arthur Tansleyweg 13
1349 ES Almere
Mail@kristalgroen.nl
06-28400877